پیکاپ ویزا

همانطور که می‌دانید برخی کشورها مانند آمریکا و کانادا با ایران روابط دیپلماتیک ندارند. بنابراین برای دریافت ویزای این کشورها باید به سفارت آمریکا و کانادا در کشورهای خارجی همچون ارمنستان، ترکیه یا امارات مراجعه کرد. با استفاده از روش پیکاپ ویزا یا پیکاپ پاسپورت دیگر نیازی نیست که برای دریافت ویزا به کشور خارجی سفر کنید.

پیکاپ ویزا

خدمات پیکاپ ویزا

مشاوره رایگان

می‌توانید از طریق مشاوره رایگان با راگناتریپ، جهت دریافت پیکاپ ویزای خود اقدام کنید کارشناسان ما در راگناتریپ همراه شما در این روند خواهند بود.تا شما به آسانی پاسپورت خود را دریافت کنید.

بررسی مدارک

 بررسی مدارک شما با تیم راگناتریپ است. با راگناتریپ در کمترین زمان مدارک ویزا را تکمیل و نواقص پرونده خود را برطرف نمایید.نگران نواقص مدارک خود نباشید به ما بسپارید.

مقرون به صرفه

ما در راگناتریپ اعتقاد داریم هزینه زیاد برای گرفتن پیکاپ ویزا عاقلانه نیست. ما همراه شما هستیم تا در کم‌ترین زمان و با کمترین هزینه پاسپورت خود را دریافت کنید.ما در کنار شما هستیم.

کوتاه ترین زمان

نیاز به پیکاپ ویزا در کمترین زمان ممکن را دارید. ما در راگناتریپ حداکثر توان خود را به کار گرفته تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسپورت شما را پیکاپ کنیم.ما در کنار شما هستیم.

پیکاپ ویزا

پیکاپ ویزا یا پیکاپ پاسپورت به پروسه‌ای گفته می‌شود که در آن فرد گذرنامه خود را به سفارت ارسال و آن را با مهر ویزا پیکاپ تحویل می‌گیرد. زمانی که فردی درخواست ویزای کشوری را داشته باشد، اطلاعات و مدارک خود را برای سفارت خانه مقصد ارسال کرده و منتظر تعیین زمان مصاحبه و بررسی مدارک می‌شود. برای انجام مصاحبه فرد باید در سفارت خانه حضور پیدا کند اما در صورتی که در کشور مبدآ، سفارت خانه کشور مقصد وجود نداشته باشد، برای انجام مصاحبه باید از طریق کشور واسط اقدام کند.

مراجعه به کشور واسط برای انجام فعالیت‌اهی موردنظر، مصاحبه و دریافت ویزا وقت گیر و پر هزینه است. به منظور کاهش هزینه‌ها فرد می‌تواند مدارک و اطلاعات خود را در اختیار نماینده قانونی قرار دهد تا این فرد فعالیت‌های موردنیاز برای دریافت ویزا را انجام دهد. پس از تأیید مراحل، ویزا با مهر پیکاپ ویزا یا پیکاپ پاسپورت مهر می‌شود. فرآیند ارسال پاسپورت و دریافت ویزا برای فرد، پیکاپ پاسپورت گفته می‌شود.

 پیکاپ ویزا

موارد استفاده از پیکاپ ویزا کدامند؟

کشور ایران به دلایل سیاسی روابط خوبی با برخی از کشور‌ها ندارد و همین موضوع باعث شده تا این کشور‌ها در ایران سفارتی نداشته باشند. در این شرایط است که اگر فردی قصد دریافت ویزا و سفر به این کشور‌ها را داشته باشد، باید از طریق کشور‌های واسطه اقدام کند. فرد باید به کشور واسط سفر کرده و تمام مراحل کار را از طریق سفارت آن‌ها انجام دهد. این موضوع هزینه زیادی به همراه دارد. به همین دلیل پیکاپ پاسپورت می‌تواند تا حد زیادی هزینه‌ها را کاهش داده و در وقت افراد نیز صرفه‌جویی کند.

مراحل درخواست پیکاپ ویزا

اولین قدم در دریافت پیکاپ ویزا پیدا کردن شرکت یا مؤسسه کاملاً معتبر در این زمینه است. پس از آن فردی به عنوان نماینده قانونی انتخاب شده تا مراحل توسط او پیگیری شوند. این فرد باید از تجربه بسیار بالایی برخوردار بوده تا بتواند بدون مشکل، ویزای شما را دریافت کند. همچنین با تمام مراحل کاری سفارت خانه‌ها آشنا بوده تا در کمترین زمان ممکن ویزای شما را دریافت کند.

در مرحله بعد مدارک موردنیاز را در اختیار شرکت یا مؤسسه انتخاب شده قرار می‌دهید. در این مدارک باید گذرنامه و ایمیل تأیید ویزا از طرف سفارت خانه نیز موجود باشد. البته هر سفارت خانه و هر کشور ممکن است قوانین مختلفی داشته و به مدارک متفاوتی نیاز داشته باشد. پس از بررسی مدارک فرم وکالت نامه در اختیار شما قرار گرفته تا آن را تأیید و امضا کنید. با این وکالت نامه شما به شرکت اجازه می‌دهید تمام فعالیت‌های لازم برای دریافت ویزای شما را انجام دهد.

پس از اتمام این مراحل باید منتظر بمانید تا نماینده شرکت فعالیت‌های موردنیاز را انجام داده و ویزای شما را دریافت کند. این کار‌ها ممکن است از یک تا سه هفته زمان ببرد. اگر از زمان دریافت ایمیل سفارت خانه تا زمان مراجعه برای دریافت ویزا بیش از ۳۰ روز زمان بگذرد، ویزای شما باطل می‌شود.

مدت زمان دریافت پیکاپ ویزا

همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد، پس از دریافت ایمیل تنها ۳۰ روز فرصت دارید تا اقدامات لازم برای دریافت ویزا را انجام دهید. در غیر این صورت ویزای شما باطل و باید تمام مراحل را از ابتدا انجام دهید. در واقع پس از ۳۰ روز در صورت اقدام نکردن ویزای شما ریجکت می‌شود. معمولاً بین ۷ تا ۱۰ روز زمان لازم است تا ویزای شما صادر و به دست شما برسد.

پیکاپ ویزا

قیمت پیکاپ ویزا

هزینه پیکاپ ویزا برای کشور‌های مختلف آمریکا، انگلیس و کانادا متفاوت است و در حدود ۳۰ تا ۱۳۰ دلار آمریکا محاسبه می‌شود. البته با توجه به این که در کدام مرکز و کدام کشور واسط انگشت‌نگاری و فعالیت‌های مرتبط انجام شده باشد، هزینه‌ها کمی متفاوت خواهد بود. افراد و شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند نیز با توجه به کیفیت خدمات و نحوه انجام فعالیت‌های موردنیاز ممکن است هزینه‌های مختلفی را از شما دریافت کنند.

انواع پیکاپ ویزا

پیکاپ پاسپورت با توجه به کشور موردنظر برای دریافت ویزا متفاوت است. همان‌طور که گفته شد آمریکا، انگلیس و کانادا در ایران سفارت ندارند و باید از این طریق برای دریافت ویزا اقدام کنید.

پیکاپ ویزا کانادا

پیکاپ ویزا کانادا در واقع به مراحل ارسال پاسپورت و مدارک به یکی از مراکز پردازش ویزا و سفارت کانادا برای دریافت ویزای کانادا و ثبت لیبل ویزای کانادا، پیکاپ ویزای کانادا گفته می‌شود. در واقع آخرین مرحله قبل از ورود به کانادا دریافت پیکاپ ویزا است. زمانی که شما نامه‌ای مبنی بر ارسال پاسپورت به سفارت کانادا دریافت می‌کنید، باید برای سایر مراحل اقدام کنید، اما از آنجایی که سفارت کانادا در کشور ایران وجود ندارد، باید از سفارت کانادا در سایر کشور‌ها استفاده کنید. به این صورت شما می‌توانید با دادن وکالت نامه به مؤسسه یا شرکت معتبر از آن‌ها بخواهید سایر مراحل دریافت ویزا را برای شما انجام دهند.

مزایای پیکاپ ویزای کانادا

این کار نسبت به مراجعه مستقیم شما به سفارت کانادا در کشور‌های دیگر مزیت‌های به همراه دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

صرفه‌جویی در هزینه

اگر پروسه دریافت ویزا را به مؤسسه یا شرکت‌های معتبر در این زمینه بسپارید، دیگر نیازی به پرداخت هزینه برای دریافت بلیط، رزرو هتل، هزینه‌های اقامت و … در کشور دیگر نیست و به میزان بسیار زیادی در هزینه‌های خود صرفه‌جویی می‌کنید.

صرفه‌جویی در زمان

صرف زمان برای رفتن به کشور‌های همسایه برای انجام کار‌های ویزا منطقی به نظر نمی‌رسد. این کار مخصوصا در زمانی که شما باید برای سفر آماده شوید مناسب نخواهد بود و می‌توانید کار ویزا را به شرکت‌ها سپرده و با خیال آسوده به انجام کار‌های دیگر خود بپردازید و مهیای رفتن به سفر شوید.

پیکاپ ویزا

مدارک موردنیاز پیکاپ ویزای کانادا

برای دریافت پیکاپ ویزا با توجه به مهاجرتی یا غیر مهاجرتی بودن ویزا به مدارک مختلفی نیاز دارید.

پیکاپ ویزای مهاجرتی کانادا

  • پاسپورت امضا شده
  • پرینت ایمیل دریافتی از سفارت
  • تکمیل کردن صفحه آخر فرم ارسالی توسط سفارت
  • دو قطعه عکس ۵*۷ (یک قطعه از عکس‌ها باید مهر محل عکاسی را داشته باشد)
  • فرم وکالت

ویزای غیر مهاجرتی

  • پرینت ایمیل دریافت شده از سفارت
  • فرم وکالت
  • رسید انگشت‌نگاری VAC
  • پاسپورت امضا شده

پیکاپ ویزای آمریکا

سفارت آمریکا نیز از جمله سفارت‌هایی است که سال‌های سال در ایران تعطیل بوده و هیج فعالیتی در کشور ما ندارد. به همین دلیل افرادی که قصد دریافت ویزای این کشور را داشته باشند، برای انجام مصاحبه، انگشت‌نگاری و سایر مراحل موردنیاز باید به یکی از کشور‌های اطراف سفر کنند. کشور‌هایی مانند ترکیه، امارات و ارمنستان هر ساله بیشترین تعداد متقاضی ایرانی را برای دریافت ویزای آمریکا دارند.

پیکاپ ویزای انگلیس

انگلیس نیز یکی دیگر از کشور‌هایی است که در ایران سفارت ندارد و افراد متقاضی مجبور به سفر به کشور‌های اطراف برای انجام فعالیت‌های موردنیاز دریافت ویزا هستند. خدمات پیکاپ ویزا در این مورد نیز می‌تواند در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی کرده و در کمترین زمان ممکن به صدور ویزای شما کمک کند.شما می توانید از خدمات تور انگلیس راگناتریپ استفاده کنید.

 

 

picup-visa

پیگیری پیکاپ ویزا

 

برای پیگیری پیکاپ ویزا با توجه به شرکت و مؤسساتی که برای این کار انتخاب کرده‌اید، اقدام می‌کنید. برخی از این مؤسسات تمام مراحل کار را به صورت پیامک به شما اطلاع می‌دهند تا در جریان روند کار قرار بگیرید. در برخی از مواقع نیز شماره پیگیری در اختیار شما قرار گرفته که از طریق آن می‌توانید با مراجعه به سایت‌های معرفی شده، از روند صدور پیکاپ ویزا آگاه شوید.

سوالات متداول پیکاپ ویزا

در این نوع ویزا دیگر نیازی به مراجعه حضوری به کشور‌های دیگر برای صدور ویزا ندارید و به میزان زیادی در وقت و هزینه شما صرفه‌جویی می‌شود.

برای دریافت ویزای آمریکا، انگلیس و کانادا که در ایران سفارت ندارند، از خدمات پیکاپ ویزا استفاده می‌شود.

هزینه‌های پیکاپ ویزا به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول هزینه‌هایی است که برای سفارت این کشور‌ها پرداخت می‌شود و قسمت دوم هزینه‌ها مربوط به کارمزد شرکت‌هایی است که این خدمات را به شما ارائه می‌دهند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها