ویزای اندونزی

کشور اندونزی به عنوان یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری در سراسر جهان شناخته شده است. این کشور، جزایر بسیار، فرهنگ غنی، آب و هوای استوایی پایدار و سواحل طبیعی زیبا دارد. اندونزی با بیش از ۱۷،۰۰۰ جزیره، بزرگترین کشور جزیره‌ای جهان است که ترکیبی منحصر به فرد از سنت‌ها، مناظر و تجربیات را ارائه می‌دهد. از خیابان‌های شلوغ جاکارتا گرفته تا سواحل بکر بالی؛ اندونزی با زیبایی نفسگیر و مهمان‌نوازی گرم، هر گردشگری را مجذوب خود می‌کند.

sangapor

اندونزی یکی از کشورهایی است که تمرکز نسبتا زیادی روی جذب گردشگر دارد. به همین دلیل، اخذ ویزای توریستی اندونزی کار چندان سختی نیست. این کشور ویزای فرودگاهی نیز صادر می کند اما چند سالی است که امکان دریافت این نوع روادید برای ایرانیان وجود ندارد.

از این رو، برای دریافت ویزا باید از طریق سفارت اقدام کنید. فرایند دریافت روادید بین ۷ تا ۱۰ روز کاری زمان می برد. بالی یکی از بهترین گزینه ها برای علاقه مندان به طبیعت استوایی است.
برای دریافت ویزا توریستی اندونزی باید از طریق سفارت اقدام کنید و امکان صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانیان وجود ندارد.

ویزای اندونزی

برای سفر به اندونزی، بزرگ‌ترین مجمع الجزایر جهان، نیاز به خدمات ویزا دارید. این کشور سرسبز با جنگل‌های استوایی و آب و هوایی لذت‌بخش لحظات دلچسبی را برایتان به ارمغان خواهد آورد. پس برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای اندونزی، مدارک لازم و هزینه آن با این مقاله همراه باشید.

وقت سفارت اندونزی

برای دریافت ویزا، می توانید شخصا به سفارت مراجعه کنید یا این کار را به راگناتریپ برپا کننده تور اندونزی بسپارید. در صورتی که قصد دارید به صورت مستقل اقدام کنید، باید در یک روز کاری از یکشنبه تا پنجشنبه به سفارت بروید.

ساعات کاری بین ۹ تا ۱۲ است و طبیعتا هر چه زودتر مراجعه کنید، خلوت تر خواهد بود و پس از ارائه مدارک، یک برگه پیگیری دریافت خواهید کرد و باید هزینه ها را به دلار پرداخت کنید. پس از ارائه مدارک و پرداخت مبالغ لازم، ۱۰ روز صبر کنید و سپس دوباره به سفارت بروید. در صورت تایید مدارک، پاسپورت را با یک برچسب به شما تحویل خواهند داد.

شرایط اخذ ویزای اندونزی

شرایط ویزای اندونزی چندان سخت و پیچیده نیست. تنها با ارسال مدارک و تکمیل فرم مربوطه و پرداخت هزینه ویزای اندونزی می‌توانید جهت اخذ ویزای اندونزی اقدام کنید. 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای اندونزی

آماده سازی مدارک اولین قدم برای اخذ ویزای اندونزی است که باید به دقت تکمیل و ارائه شود. کارشناسان راگناتریپ برای تکمیل و رفع نواقص پرونده در کنار شما هستند تا بدون مشکل برای ویزای خود اقدام نمایید.

لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای لیبلی اندونزی

• اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
• کپی رنگی صفحه اول و دوم پاسپورت
• یک قطعه عکس ۴*۳ و یک قطعه عکس ۴*۶
• رزرو هتل به اسم متقاضی
• رزرو پرواز رفت و برگشت
• تمکن مالی حداقل ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر
• بیمه مسافرتی ۲۰۰۰ دلاری با پوشش کرونا
• تکمیل فرم اطلاعات فردی
• ضرورت دانلود اپلیکیشن SATU SEHAT APPقبل از ورود به کشور اندونزی

هزینه درخواست ویزای اندونزی

قیمت ویزای اندونزی با توجه به نرخ ارز متفاوت خواهد بود، چرا که هزینه ویزای اندونزی بصورت دلاری محاسبه می‌شود. قیمت ویزای اندونزی و هزینه قابل پرداخت آن در توریک بین ۱۲۰ الی ۳۴۰ دلار آمریکا است. این قیمت به مواردی مانند لیبلی یا الکترونیکی بومدن ویزا و عادی، فوری و خیلی فوری بودن زمان صدور آن بستگی دارد

هزینه ویزای اندونزی

همانطور که گفتیم، هزینه درخواست ویزای اندونزی بسته به نوع و مدت زمان صدور متفاوت است. در زیر می‌توانید هزینه درخواست انواع ویزای اندونزی با مدت زمان اعتبار و اقامت آن را مشاهده نمایید:

  • ویزای لیبلی عادی یک‌بار ورود ۱۲۰ دلار صدور در ۵ الی ۷ روز کاری با اعتبار ۹۰ روز با اقامت ۶۰ روزه اندونزی
  • ویزای الکترونیکی عادی یک‌بار ورود ۱۷۰ دلار صدور در ۱۰ الی ۱۴۰ روز کاری با اعتبار ۹۰ روز با اقامت ۶۰ روز
  • ویزای الکترونیکی فوری یک‌بار ورود ۲۷۰ دلار صدور در ۳ الی ۵ روز کاری با اعتبار ۹۰ روز با اقامت ۶۰ روزه اندونزی
  • ویزای الکترونیکی خیلی فوری یک‌بار ورود ۳۴۰ دلار صدور در ۱ الی ۲ روز کاری با اعتبار ۹۰ روز با اقامت ۶۰ روزه اندونزی

نحوه اقدام برای درخواست ویزای اندونزی

دریافت ویزای اندونزی نیاز به گذراندن مراحل پیچیده‌ای نداشته و به راحتی با ارائه مدارک مورد نیاز انجام می‌شود. تنها کافیت مدارکی که در بخش‌های قبلی ذکر کردیم را آماده کرده و اطلاعات هویتی خود را تکمیل کنید و درخواست ویزای خود را ثبت و ویزا را دریافت نمایید.
به درخواست سفارت اندونزی، قبل از ورود به کشور اندونزی باید اپلیکیشن SATU SEHAT APP را روی تلفن همراه خود نصب کنید و اطلاعات خود را در آن ثبت نمایید.
توجه داشته باشید دریافت ویزای بالی برای ایرانیان از طریق آژانس‌های مسافرتی و سفارت انجام می‌شود.

ویزای اندونزی

 انواع ویزای اندونزی

ویزای اندونزی براساس هدف شما از سفر صادر می‌شود و در صورتی که اهدافتان با نوع ویزای درخواستی مغایرت داشته باشد؛ مجوز ورود را دریافت نخواهید کرد. پس به دقت موارد زیر را مطالعه کنید و ویزای مناسب خود را انتخاب نمایید.
اخذ ویزا برای هر کشوری نسبت به اهداف سفر متفاوت بوده و طبق تعداد روزهای اقامت، هدف از سفر و قوانین هر کشور ویزا صادر می‌شود. در خصوص ویزای اندونزی باید بگوییم که در کل دو روش ویزای فرودگاهی (Indonesia On-Arrival Visa) و ویزای پیش از ورود (Indonesia In-Advance Visa)، برای رفتن به این کشور وجود دارد. اخذ ویزای فرودگاهی اندونزی چند سالی است که برای ایرانیان برداشته شده و اخذ این نوع ویزا تنها برای ۱۶۰ کشور مجاز می باشد که ایران در فهرست این کشورها نیست.

از همین رو اخذ ویزای اندونزی برای ایرانیان از روش پیش از ورود انجام می‌شود، به صورت ویزای لیبلی اندونزی یا ویزای الکترونیکی اندونزی. ویزای اندونزی در انواع مختلفی به ایرانیان ارائه می‌شود که در ادامه آنها را نام برده‌ایم.

ویزای تجاری اندونزی

این نوع ویزا مخصوص افرادیست که برای سفرهای کاری به اندونزی مراجعه می‌کنند و اعتبار آن ۶۰ روز می‌باشد. این ویزا تا ۶ ماه قابل تمدید است و تا ۴ بار امکان تمدید آن وجود دارد.

توجه داشته باشید ویزای تجاری اندونزی یکبار ورود است. بدان معنا که اگر شما وارد خاک اندونزی شده و سپس خروج کنید، حتی اگر مهلت اقامت ویزای شما به اتمام نرسیده باشد دیگر نمی‌توانید وارد کشور اندونزی شده و مجددا باید برای اخذ ویزای این کشور اقدام نمایید.

ویزای توریستی اندونزی

ویزای توریستی اندونزی همان مجوزیست که برای گردشگری و بازدید از کشور زیبای اندونزی صادر می‌شود و مستلزم ورود تمامی مسافران خارجی به خاک این کشور می‌باشد.

ویزای تحصیلی در اندونزی

ویزای تحصیلی اندونزی همانطور که از نامش پیداست برای افرادی کاربرد دارد که می‌خواهند در خاک این کشور به ادامه تحصیل مشغول شوند. برای آنکه ویزای دانشجویی اندونزی را دریافت کنید لازم است که در یکی از دانشگاه‌های اندونزی قبول شده و از سوی دانشگاه مورد نظر دعوتنامه دریافت کنید.

ویزای کار در اندونزی

اگر می‌خواهید در اندونزی مشغول به کار بشوید باید ویزای کار اندونزی را دریافت کنید که مجوز اشتغال در این کشور می‌باشد.

ویزای ترانزیت اندونزی

ویزای ترانزیت اندونزی همان ویزای فرودگاهی است که برای افراد ایرانی قابل دریافت نیست. این نوع ویزا در فرودگاه صادر می‌شود و به صورت مهر بر پاسپورت درج می‌شود.
ویزای ازدواج اندونزی
ویزای ازدواج یکی دیگر از انواع ویزای اندونزی است که مخصوص افرادیست که با یک شهروند اندونزیایی ازدواج کرده‌اند. این ویزا در دو نوع (kartu izin tinggal terbatas) و kitap ارائه می‌شود که کیتاس به مجوز اقامت موقت و کیتاپ مجوز اقامت دائم اطلاق دارد.

ویزای مولتی اندونزی

اخذ ویزای مولتی اندونزی یا ویزای چندبار ورود، به شما این امکان را می‌دهد تا بیش از یکبار ورود و خروج در کشور اندونزی را تجربه کنید. معمولا این نوع ویزا برای تاجران و افرادی که سفرهای کاری متعددی به اندونزی دارند مناسب می‌باشد.

ویزای فوری اندونزی

ویزای فوری برای افرادی که باید به صورت فوری به خاک اندونزی برسند و یا سفرهای کاری عجله‌ای دارند مناسب است. این نوع ویزا زودتر از ویزای معمولی جوابدهی دارد، اما قیمت آن نسبت به ویزای معمولی بیشتر است. معمولا ویزای فوری اندونزی طی ۳ روز صادر می‌شود.

افزون بر این موارد نوع دیگری از دسته بندی در ویزای اندونزی وجود دارد که براساس میزان ورود و خروج می‌باشد:

۱. ویزای یک بار ورود اندونزی

ویزای یک بار ورود همان ویزای سینگل اندونزی شناخته می‌شود و به شما مجوز یک بار ورود به کشور را می‌دهد. به عبارتی دیگر اگر می‌خواهید بیشتر از یک بار به اندونزی وارد و از آن خارج شوید، این ویزا برایتان مناسب نخواهد بود. معمولا ویزاهای یک بار ورود برای اهداف توریستی صادر می‌شود و فرد نیازی به ورود مجدد ندارد.

۲. ویزای چند بار ورود اندونزی

ویزای چند بار ورود همان ویزای مولتی اندونزی است و به شما مجوز ورود و خروج بیشتر از یک بار را می‌دهد. معمولا ویزاهای مولتی برای مسافران با اهداف کاری و تجاری صادر می‌شود.

مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزا

صدور ویزا بستگی به نوع آن دارد. معمولا ویزای اندونزی بین ۱ تا ۱۴ روز زمان می‌برد تا صادر شود. اما اگر می‌خواهید زودتر به این کشور سفر کنید باید برای ویزای فوری اندونزی اقدام کنید که ۲ روزه صادر می شود.
همیشه در خاطر داشته باشید ، گاهی ممکن مسائلی پیش بیاید که صدور ویزا زمان بیشتری لازم داشته باشد. معمولا زمان مورد نیاز برای ویزای گردشگری ۸ روزه است.

این را هم باید در نظر داشت که به جز تعطیلات رسمی ایران و اندونزی ، سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است. قاعدتا ، دو تا سه هفته پیش از شروع سفرتان برای گرفتن ویزا اقدام نمایید.

ویزای اندونزی

آدرس و تلفن سفارت اندونزی در ایران

آدرس سفارتخانه اندونزی در تهران: خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰
تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)
فکس: ۸۸۷۱۸۸۲۲
ساعات کاری بخش کنسولی سفارت ایران در اندونزی: روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۶ به جز ایام تعطیل باز می باشد.

کلام آخر

اندونزی بزرگترین مجمع الجزایر جهان است که در جنوب شرق آسیا در بین اقیانوس هند و اقیانوس ارام واقع شده است .این کشور، به شکل یک قوس، مشتمل بر هزاران جزیزه در طول خط استوا، مانند کالی مانتان – سوماترا – ایریان جایا - سولاوزی و جاوه است.

اندونزی، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا محسوب می شود این کشور از ۱۷۵۰۸ جزیره تشکیل شده که ۶۰۰۰ جزیره آن مسکونی است مردم این کشور در سواحل جزایر ویا در دره ها و بخصوص در جزیره جاوه زندگی کرده، و کشاورز می باشند.

بیشتر جزایر اندونزی، غیر قابل سکونت هستند. اندونزی سومین ذخایر جنگل مناطق استوایی را بعد از برزیل و زئیر دارا می باشد. این کشور، آب و هوای گرم و استوای داشته، و بارانهای موسمی، سبب رونق کشاورزی می شود. توریسم - صنایع چوب – الوار و نفت از منابع مهم درآمدهای ارزی، اندونزی به شمار می روند.
چندین سال است که دیگر ویزای اندونزی برای ایرانیان بصورت فرودگاهی صادر نمی شود.

پس حالا که قصد سفر به بالی ، جاکارتا ، سوماترا یا سایر مقاصد اندونزی دارید. پیش از سفر برای صدور ویزای اندونزی اقدام نمایید. مسافران برای رهایی از استرس و مسائل دست و پاگیر صدور ویزای اندونزی ، می توانند از آژانس بخواهند. 
اگر مسافر در سفر به اندونزی ، بیش از سی روز اقامت داشته باشد. در حالی که ، ویزای وی معتبر نباشد. جریمه ای لااقل برابر با سیصد هزار روپیه اندونزی از وی دریافت می گردد.
دو نکته ای که باید در مورد ویزای کشور اندونزی بدانید این است که اعتبار ویزای توریستی در این کشور یک ماه بیشتر نبوده و دیگر نکته این است که برای دریافت ویزای این کشور نیازی به مصاحبه حضوری فرد متقاضی وجود ندارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها