ویزای کانادا

فرقی نمی‌کند انگیزه شما از سفر به کانادا و دریافت ویزای کانادا دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش‌های علمی و نمایشگاه‌های تجاری، بازدید از جاذبه‌های گردشگری در قالب تور کانادا، تحصیل و یا مهاجرت کاری باشد؛ با هر هدف و انگیزه‌ای که بخواهید وارد این کشور شوید، ملزم به دریافت یکی از انواع ویزای کانادا هستید.

canada-visa

خدمات ویزای کانادا

مشاوره رایگان

می‌توانید از طریق مشاوره رایگان با راگناتریپ، شرایط خود را برای دریافت ویزای کانادا سنجیده و نسبت به هزینه‌ها و شرایط آن آگاهی پیدا کنید. 
 

بررسی مدارک

 بررسی مدارک شما با تیم راگناتریپ است. با راگناتریپ در کمترین زمان مدارک ویزا را تکمیل و نواقص پرونده خود را برطرف نمایید.نگران نواقص مدارک خود نباشید به ما بسپارید.

مقرون به صرفه

ما اعتقاد داریم هزینه زیاد برای گرفتن ویزا عاقلانه نیست. باید  کم هزینه راه‌ها را برای اخذ ویزا انتخاب کنیم تا در کم‌ترین زمان و با کمترین هزینه ویزای خود را دریافت کنید.در کنار شما هستیم.

کوتاه ترین زمان

نیاز به ویزا در کمترین زمان ممکن را دارید. ما در راگناتریپ حداکثر توان خود را به کار گرفته تا در کوتاه ترین زمان ممکن شما ویزای خود را دریافت کنید.ما در کنار شما هستیم.

فهرست مطالب

  • انواع ویزای کانادا 
  • شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا 
  • ویزای تحصیلی کانادا 
  • ویزای همراه تحصیلی کانادا 
  • مراحل درخواست ویزای کانادا
  • ثبت نام مراجعه حضوری به سفارت
  • هزینه اخذ ویزای کانادا 
  • پیگیری جواب ویزای کانادا
  • مدارک لازم ویزای کانادا 
  • وقت سفارت کانادا 
  • محل انگشت نگاری کانادا 
  • مدت زمان صدور ویزای کانادا 
  • ریجکت ویزای کانادا 
  • اعتراض به ریجکتی ویزای کانادا 
  •  

افراد بسیاری در سراسر دنیا قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند و هر روز به تعداد آنها افزوده می‌شود. اما بیشتر مردم نمی‌دانند چگونه باید برای سفر یا مهاجرت به کانادا اقدام کنند تا تقاضایشان پذیرفته شود.

فرایند دریافت ویزا کانادا به دلیل بررسی‌های متعدد و تشریفات اداری، بسیار پیچیده است. با این حال اگر بدانید مقامات کانادایی از متقاضیان سفر به این کشور چه می‌خواهند، می‌توانید مسیر درستی برای گرفتن ویزای کانادا انتخاب کنید.

در ادامه، انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه ویزا کانادا، مدارک لازم ویزای کانادا و سایر جزئیات کاربردی این حوزه را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

ویزای کانادا

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد باید نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است که در ادامه دسته‌بندی کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه شده است.

به طور کلی انواع ویزای کانادا به دو دسته کلی تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ویزای موقت کانادا
  • ویزای اقامت دائم کانادا

ویزای توریستی کانادا

همانطور که از نام این ویزا مشخص است ویزای کانادا توریستی یا ویزا توریستی کانادا با اهداف سفر، توریستی و گردشگری صادر می شود. سوالات متعددی در خصوص دریافت انواع ویزای توریستی کانادا برای متقاضیان وجود دارد. از جمله این سوالات انواع ویزای توریستی کانادا، شرایط دریافت ویزای کانادا، مدت اقامت ویزای توریستی کانادا، افراد مجاز به سفر و گرفتن ویزای کانادا می باشد که در ادامه به تمامی این سوالات و ابهامات متقاضیان عزیز پاسخ داده می شود.

ویزای MULTIPLE-ENTRY یا ویزای چند بار ورود کانادا (ویزای ۵ ساله کانادا)

ویزای مولتیپل کانادا یا ویزای چند بار ورود، به افراد این امکان را می‌دهد که به هر تعداد دفعاتی که خودشان بخواهند در مدت‌زمان اعتبار ویزا (که طبق اعتبار پاسپورت برای ایرانیان نهایتا ۵ساله  صادر می‌شود) به کانادا سفر کنند. دارندگان این ویزا در هر بار ورود فقط ۶ ماه (با تایید افسر ورود) می‌توانند در خاک کانادا باشند. این ویزا غیرقابل‌تمدید است؛ اما فرد می‌تواند خاک کانادا را ترک کند و دوباره (حتی با فاصله چند روز) وارد این کشور شود و ۶ ماه دیگر در کانادا اقامت داشته باشد.متقاضی می‌تواند به مدت ۵ سال هرچند بار که بخواهد به کانادا رفت و آمد داشته باشد.

سوپر ویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا، نوع دیگری از ویزای توریستی کانادا مختص والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ فردی است که در کانادا اقامت دائم و یا حق شهروندی دارد. به بیان دیگر، دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد.

حداقل حقوق پایه دعوت‌کننده در کانادا نباید از ۲۶.۶۲۰ دلار در سال کمتر باشد؛ همچنین مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتماً باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود.

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا

شما می‌توانید هم براساس شرایط خود اقدام به اخذ ویزا کنید هم می‌توانید براساس نوع ویزای انتخابی، شرایط خود را همسو کنید. شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا به شرح زیر می‌باشد:

اخذ ویزای توریستی کانادا شرایطی دارد که از جمله این شرایط می‌توان به داشتن پاسپورت معتبر، عدم سوء پیشینه کیفری و حقوقی و برخورداری از شرایط جسمی و ذهنی سالم اشاره کرد. شرایط دیگر اخذ ویزای توریستی کانادا به شرح زیر است:

۱. تمکن مالی: تمکن مالی ویزای کانادا، ۱۳ هزار دلار کانادا به ازای هر نفر می‌باشد. اما این مبلغ ایده‌آل است و ممکن است شما با تمکن کمتری نیز موفق به اخذ ویزای توریستی کانادا شوید. البته تمکن مالی ویزای توریستی کانادا باید به دلار کانادا و به زبان انگلیسی صادر و توسط مدیر شعبه صادر کننده، مهر و امضاء شود.

۲. تاریخچه سفری: داشتن سابقه سفر به اروپا برای اخذ ویزای توریستی کانادا بسیار مهم است. اما تاریخچه سفری ویزای کانادا فقط به معنای داشتن ویزای شینگن نیست. هر گونه سفری که شما در گذشته به کشوری دیگر داشته‌اید، سابقه سفری شما به حساب آمده و شما باید مدارک اثبات کننده سفر به این کشور که همان ویزا یا مهر ورود و خروج این کشور است را نیز ارائه دهید.

داشتن ویزای شینگن، یا ویزای کشورهای انگلیس، استرالیا، آمریکا، سنگاپور و ژاپن تاریخچه سفری معتبر به حساب آمده و شانس شما را برای اخذ ویزای کانادا افزایش خواهد داد.

ویزای کانادا

مدت اقامت ویزای توریستی کانادا

گردشگران می توانند تا ۶ ماه در کانادا اقامت داشته باشند. در بدو ورود و در مرزهای ورودی پلیس مرزی ممکن است اقامتی حدود ۶ ماه (یا کمتر و یا بیشتر) به شما بدهد. در این صورت تاریخ خروجتان را در پاسپورت خود می بایست مشخص کنید. همچنین ممکن است آنها به شما مدرکی بدهند به نام سابقه ی توریستی که زمان خروج از کانادا را به شما نشان می دهد.

اگر مهر خروج را دریافت نکردید می توانید تا ۶ ماه بعد از ورودتان در کانادا اقامت داشته باشید. اگر حتماً نیاز به مهر خروج از کشور دارید، به کیوسک مربوطه ی مستقر در فرودگاه مراجعه کنید.

افراد مجاز به سفر و گرفتن ویزای کانادا

  • متقاضی باید مدارک معتبر برای سفر مانند پاسپورت معتبر به همراه داشته باشد.
  • در سلامت جسمانی کامل باشد.
  • محکومیت کیفری نداشته باشد.
  • با مدارک خود پلیس مهاجرت را قانع کند که وابستگی شغلی، فامیلی و کاری به کشور خود دارد و به این دلایل به کشور خود باز خواهد گشت.
  • پلیس مهاجرت را متقاعد کند که بعد از اتمام زمان اقامت در کانادا به کشور خود باز خواهد گشت.
  • پول کافی برای اقامت خود داشته باشد که این میزان بستگی به زمان و محل اقامت (هتل، منزل اقوام یا دوستان …‌)‌ فرد در کانادا دارد.
  • ممکن است نیاز به تست پزشکی یا دعوتنامه باشد.

شما می‌توانید برای اپلای ویزای کانادا از مشاوره و خدمات تخصصی آژانس مسافرتی نامدار سفر پارس استفاده کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

این ویزا به افرادی داده می‌شود که از یک دانشگاه کانادایی معتبر جهت ادامه تحصیل پذیرش گرفته‌اند. اگر شما قصد تحصیل در کانادا به مدت کمتر از ۶ ماه را دارید، می‌توانید فقط ویزای توریستی دریافت کنید؛ اما برای اقامت بیش از ۶ ماه، به ویزای تحصیلی نیاز خواهید داشت. اعتبار این ویزا تا پایان دورهٔ تحصیلی متقاضی است.

ویزای تحصیلی به دو شکل ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی اخذ می‌گردد. برای تحصیل در مدارس کانادا اخذ ویزای دانش‌آموزی ضروری است. تحصیل در مقاطع لیسانس، تحصیلات تکمیلی و دوره‌های کوتاه ‌مدت کالج‌ها یا مؤسسات معتبر نیز نیازمند اخذ ویزای دانشجویی است.

والدین، همسر و فرزندان محصلین و دانشجویان در کشور کانادا نیز می‌توانند از طریق ویزای توریستی (TRV) به کانادا سفر کرده و در دوران تحصیل کنار عزیزان‌شان زندگی کنند. همچنین همسر متقاضی از طریق اخذ ویزای کاری نیز می‌تواند برای اخذ اقامت کانادا اقدام کند.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی مجوزی است که به شهروندان غیر کانادایی اجازه ی تحصیل را در این کشور می دهد.
از شرایط ضروری که فرد برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا باید دارا باشد، دریافت نامه پذیرش از مؤسسه آموزشی یا دانشگاه مورد نظر است.

به این معنا که متقاضی با ارسال رزومه تحصیلی برای دانشگاه و انجام مذاکرات با مسئولان دانشگاه درخواست خود برای تحصیل در آن دانشگاه را مطرح می کند.
از مهمترین شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا دارا بودن تمکن مالی، حداقل برای یکسال زندگی در کانادا است، گواهی عدم سوء پیشینه، گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار، ارائه مدارکی دال بر اینکه فرد پس از پایان تحصیل قصد حضور دائم در کانادا را ندارد و ارائه برنامه تحصیلی دقیق نیزاز ضروریات است.
ترجمه مدارک هویتی، مدرک زبان، انگیزه نامه و توصیه نامه از اساتید از دیگر مدارکی است که برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مورد نیاز هستند.

شرایط مدارس ابتدایی، راهنمایی و متوسطه

آموزش ابتدایی در کانادا اجباری است و از سن ۶ یا ۷ سالگی شروع شده و تا ۱۱ یا ۱۲ سالگی ادامه می یابد. دوره راهنمایی دوره ای دو ساله و تا ۱۲ سالگی کودک است. پس از آن دانش آموز وارد دبیرستان شده که تا ۱۸ سالگی زمان می برد.
تمام مدارس ابتدایی و متوسطه در کانادا پذیرای دانش آموزان از سراسر دنیا می باشند.
بعد از اتمام این دوره و شروع دوره بعدی که شامل دانشکده، دانشگاه، موسسات خصوصی و مدارس فنی و حرفه ای هستند. هر کدام از این مراکز دارای قوانین مخصوص به خود، چگونگی ورود و ارائه درخواست برای پذیرش مانند داشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی یا فرانسه می باشند.
بسیاری از مدارس در کانادا زبان انگلیسی یا زبان فرانسه آموزش می دهند.
بسیاری از مدارس در کانادا جهت پذیرفتن دانش آموزان یا دانشجویان از سراسر دنیا هستند که (DLI) نام دارند. اگر در خواست ادامه ی تحصیل در یکی از مدارس در کانادا را داده اید، می بایست از طرف (DLI) نامه ی پذیرش دریافت کرده در غیر این صورت پرونده شما رد خواهد شد.

ویزای کانادا

تحصیل در مقطع کارشناسی

اغلب دانشجویان یک دانشگاه را دانشجویان کارشناسی تشکیل می‌دهند. بسیاری از متقاضیان برای پذیرش در مقطع لیسانس کانادا اقدام می‌کنند. مدت ‌زمان تحصیل لیسانس در کانادا ۳ تا ۴ سال است. شرایط پذیرش تحصیلی کارشناسی در کانادا بر اساس قوانین هر استان و دانشگاه تعیین می شود.
اولین گام برای اخذ پذیرش تحصیلی کارشناسی در کانادا، پیدا کردن رشته مورد نظر در دانشگاه اخذ پذیرش و سپس تکمیل فرم‌های ثبت‌نام است. برای پذیرش در مقطع کارشناسی در کانادا ارائه مدارک شخصی و آکادمیک ضروری است.
با مراجعه به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا IRCC می توانید لیستی از دانشگاه هایی را که می توانید در رشته خود ازآنها پذیرش بگیرید را مشاهده کنید. موجود است. برای تحصیل کارشناسی در کانادا باید به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه مسلط باشید.
برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس، دارا بودن مدارک زبان (تافل یا آیلتس) ضروری است. بازه سنی مورد قبول جهت تحصیل لیسانس در کانادا و اخذ ویزا کانادا بین ۱۸ تا ۳۵ سال است و تحصیل در این مقطع ۴ سال به طول می انجامد. به خاطر داشته باشید گپ تحصیلی میان مقطع قبل و کارشناسی بیشتر از ۵ سال نشود.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اغلب پژوهش محور است و به صورت کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می شود. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید از یک دانشگاه پذیرش تحصیلی دریافت کنید. پس از اخذ دعوتنامه و فراهم کردن مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مقطع ارشد می توانید برای ادامه تحصیل اپلای کنید. از مهمترین مدارکی که برای تحصیل در مقطع ارشد مورد نیاز است دارا بودن مدرک آیلتس ۷ است.

ریز نمرات مقاطع گذشته، مدارک تحصیلی ، مدارک هویتی و تمکن مالی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا در مقطع ارشد ضروری است.
هر کدام از استان ها و دانشگاه های کانادا ممکن است شرایط مخصوص به خود را داشته باشد که می بایست قبل از اپلای از طریق وبسایت دانشگاه از آنها اطلاع پیدا کنید.
در صورتیکه دانشجو نمرات و رزومه ای خوب و قوی در مقطع کارشناسی دریافت کرده باشد می تواند از شرایط اخذ بورسیه تحصیلی کانادا بهره ببرد.
تحصیل در استان کبک به زبان فرانسه است، بنابراین برای تحصیل در این استان باید به زبان فرانسه مسلط باشید و نمره مورد نظر دانشگاه در این زبان را به دست بیاورید.
به خاطر داشته باشید که هزینه های زندگی دانشجویی در کانادا نیازمند توانایی وتمکن مالی است، بنابراین باید اثبات کنید که از عهده مخرج تحصیل برخواهید آمد.

تحصیل در مقطع دکتری در کانادا

برای تحصیل در مقطع دکتری در کانادا الزامی است که متقاضی مقاطع کارشناسی و ارشد را در رشته مرتبط گذرانده باشد. مقطع دکتری در کانادا پژوهش محور است و اغلب بر اساس کارهای تحقیقی است که دانشجو انجام می دهد. برای پذیرش در مقطع دکتری در کانادا دارا بودن روزمه ای قوی از الزامات است. همچنین نمره Ilets 6.5 به بالا نیز از شرایط پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در کانادا است. هزینه های تحصیل در سطح دکتری نسبت به سایر سطوح کمی بیشتر است، به همین جهت متقاضی می تواند از شرایط اخذ بورسیه تحصیلی استفاده کند.

بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری در کانادا به این صورت است که دانشجو می تواند همزمان با تحصیل به کار آموزش و پژوهش مشغول شده و مبلغی را از این بابت دریافت نماید.

قبل از اقدام برای پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری بهتر است مدارک مربوط به ویزای تحصیلی در مقطع دکتری را آماده نمایید. از مهمترین مدارک برای پذیرش در مقطع دکتری:

  1. پاسپورت معتبر
  2. شناسنامه و مدارک شناسایی
  3. آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  4. ترجمه رزومه
  5. انگیزه نامه و توصیه نامه است.سایر مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع دکتری در کانادا را می توانید از سایت دانشگاه مطالعه نمایید.

ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

در راستای ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به واجدین شرایط اعطا می‌شود.

متقاضیان این نوع از ویزای کانادا می‌توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی اقدام نمایند. از آنجایی که این ویزا در رده‌بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای می‌گیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.

اکثر متقاضیان این نوع از ویزا کانادا ملزم به دریافت ویزای کاری هستند و اگر قرار است در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوقی دریافت ‌کنند، باید فرم‌های خاصی را تکمیل و هزینه‌های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند.

معمولاً متقاضیان این نوع از ویزا کانادا از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند. از این رو، در برخی موارد می‌توان با توجه به طول دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن برای سایر انواع ویزای کانادا، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی مجوز ویزیتور عادی اقدام نمود.

ویزای همراه تحصیلی کانادا

در اغلب اوقات، سفر به کشوری کاملاً جدید و هماهنگی با شرایط تحصیل و زندگی در کانادا به یکی از دغدغه‌های‌ مهم برای تمامی دانش‌آموزان، دانشجویان و همچنین والدین آنها تبدیل می‌شود.

اینکه فرزندان در چه شرایطی تحصیل می‌کنند، اسکان و خورد و خوراک آنها به چه شکل و کیفیتی است و در نهایت چه نظارتی بر آنها انجام می‌شود، همگی از مواردی هستند که والدین را ترغیب می‌کند تا با بهره‌مندی از ویزای همراه کانادا این امکان را داشته باشند تا در دوران تحصیل در کنار فرزندان خود باشند.

البته این مورد تنها مختص دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال کانادا است که نیاز به سرپرست قانونی و یا همراهی یکی از والد خود در کشور کانادا دارند و به همین خاطر مجوز ویزای همراه تحصیلی کانادا برای یکی از والدین دانش‌آموز (ویزیتو ویزای کانادا) بدون اجازه کار صادر می‌شود.

از سوی دیگر، این نگرانی در مقاطع بالاتر تحصیل نیز وجود دارد و بسیاری از متقاضیان دریافت ویزا کانادا تاکید دارند تا همسر و یا فرزندانشان در طول دوران تحصیل در کنارشان باشند.

شما این امکان را دارید تا در صورت تمایل انجام خدمات تخصصی دریافت ویزای همراه تحصیلی والدین، همسر و فرزندان دانشجویان بین‌المللی کشور کانادا را به آژانس مسافرتی نامدار سفر پارس بسپارید.

ویزای کانادا

به طور کلی از دو طریق زیر می‌توان برای این نوع از ویزای کانادا اقدام کرد:

ویزای توریستی یا Temporary Resident Visa 

این نوع از ویزای کانادا که به ویزای TRV معروف است به طور همزمان با درخواست ویزای تحصیلی محصل در دانشگاه و یا مدرسه ارسال می‌شود و به واسطه آن والدین دانش آموز و یا همسر و فرزندان دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با حداقل اعتبار ۶ ماهه و یا معادل با اعتبار مجوز تحصیلی متقاضی اصلی دریافت کنند.

در صورتی که یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل در کانادا باشند، فرزندان آنها برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارائه نامه پذیرش تحصیلی از مدارس ندارند و می‌توانند بدون مشکل برای ویزای کانادا درخواست دهند.

ویزای اجازه کار یا OPEN WORK PERMIT 

اگر متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده و یا در حین تحصیل باشد، همسر وی می‌تواند برای مجوز کار آزاد اقدام نماید. این ویزا کانادا به همسر متقاضی این اجازه را می‌دهد تا پایان دوره تحصیلی متقاضی اصلی به صورت تمام‌وقت و قانونی به کار در کشور کانادا بپردازد.

در حالت کلی می‌توان به طور همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا برای این نوع از ویزای کانادا اپلای کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا، برای مجوز کار آزاد همسر وی اقدام نمود.

مزایای تحصیل در کانادا

قطعا تحصیل در کانادا دارای مزایای بی شماری است و به همین جهت تحصیل در کانادا برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی همیشه در اولویت بوده است.

اما از میان مزایای تحصیل در کانادا موارد زیر چشمگیرتر هستند:

  • تحصیل به زبان انگلیس
  • تحصیل در دانشگاه های معتبر
    امکان کار در هنگام تحصیل
  • امکان تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری و پس از آن دریافت اقامت دائم کانادا
  • تحصیل در یکی از امن ترین کشورهای دنیا

ویزای کار موقت کانادا

مشخصا ویزای توریستی و تحصیلی و سوپرویزا، به شما اجازه نمی‌دهند در کانادا کار کنید؛ بنابراین اگر قصد دارید در این سرزمین فعالیت کنید، باید ویزای کار موقت کانادا را دریافت کنید که نیازمند جاب آفر از یک کارفرمای کانادایی است؛

اما حواستان باشد! بعد از اینکه اعتبار ویزایتان به‌پایان رسید، یا باید آن را تمدید کنید یا باید به کشور خودتان برگردید؛ چون در غیر این صورت، شما دیگر مجاز نیستید در کانادا بمانید و کار کنید.

ویزای تجاری کانادا

سازوکار ویزای تجاری کانادا، تقریبا مثل ویزای توریستی است. فقط فرقشان این است که این ویزا با اهداف تجاری صادر می‌شود؛ مثلا ویزای تجاری را به کسانی می‌دهند که می‌خواهند برای شرکت در جلسه، کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها یا حتی امضای قرارداد به کانادا بروند.

ویزای کار در تعطیلات کانادا

ویزای کار در تعطیلات کانادا، به جوانان و نوجوانان ۳۰ کشور دنیا فرصت می‌دهد که در تعطیلاتشان به این سرزمین سفر کنند و مشغول به کار شوند؛ البته هرچند صدو این ویزا به‌شکل تصادفی انجام می‌شود، نام ایران در میان ۳۰ کشور مجاز برای دریافت این نوع ویزا نیست.

سایر ویزاهای موقت کانادا

بگذارید باقی ویزاهای موقتی کانادا را هم تیتروار معرفی کنیم:

ویزای اهدای اعضا: مختص افرادی است که قصد اهدای عضو به یکی از شهروندان یا مقیمان دائم کانادا را دارند؛
ویزای زایمان در کانادا: مختص افرادی است که می‌خواهند فرزندشان را در کانادا به‌دنیا بیاورند؛
ویزای رسمی و دیپلماتیک: مختص دیپلمات‌ها و مقامات کشورهای خارج است؛
ویزای حسن نیت: مختص افرادی که دیپلمات نیستند اما مقام مهمی دارند.

مراحل درخواست ویزای کانادا

  • ارسال مدارک به صورت الکترونیکی برای سفارت کانادا و پرداخت هزینه‌های موجود
  • سفر به یکی از کشورهای اطرف ایران برای انجام انگشت نگاری و بیومتریک
  • پیکاپ پاسپورت کانادا به یکی از دفاتر وک جهت الصاق ویزا (در صورت ویزا شدن)

ثبت نام به صورت آنلاین

اولین قدمی که متقاضی جهت اقدام ثبت نام آنلاین باید انجام دهد ثبت نام در سایت www.canada.ca و دریافت نام کاربری و پسورد است. پس از وارد شدن به پنل خود باید جهت ثبت نام ابتدا فرم های درخواست ویزای کانادا را پر کند و سپس هزینه های مورد نیاز که مربوط به ویزا و انگشت نگاری است را پرداخت کرده و بعد از آن یک نامه انگشت نگاری و رسید اینترنتی که داخل آن شماره پیگیری و یا ترکینگ نامبر Tracking No است را دریافت کند. به وسیله این شماره فرد می تواند مراحل پیگیری را مشاهده کند.

شایان ذکر است پر کردن دقیق فرم های مورد نیاز داخل سایت بسیار حائز اهمیت است و تاثیر بسزایی در موافقت با اخذ ویزای کانادا دارد. بنابراین پیشنهاد می شود هنگام پر کردن این فرم ها با یک فرد مجرب در این زمینه و یا موسسه های مهاجرتی و گردشگری مشورت کنید.

از آنجاییکه کانادا در ایران سفارت خانه فعالی ندارد، ثبت نام به صورت آنلاین برای ایرانیان بهترین گزینه است. علاوه بر این ثبت نام به صورت آنلاین هم شامل هزینه کمتری نسبت به مراجعه حضوری می شود و هم اینکه پیگیری آپدیت پرونده از این طریق بسیار راحت‌تر و سریع‌تر می باشد.

چنانچه همچنان در خصوص ثبت نام آنلاین، ابهاماتی در ذهن خود دارید با مراجعه به مقاله راهنمای ثبت نام آنلاین ویزای توریستی کانادا به تمامی سوالات خود ارسال دیدگاه.

ثبت نام به صورت مراجعه حضوری به سفارت

اصطلاحا به ثبت نام حضوری Draft و یا Paper می گویند. در این روش متقاضی بدون نیاز به دریافت وقت قبلی به یکی از وک‌های دفاتر VFSمراجعه کرده و به صورت فیزیکی مدارک مورد نیاز را به همراه ترجمه آن ها تحویل داده و مراجل انگشت نگاری را انجام می دهد. تنها راه ارتباطی متقاضی و سفارت، ایمیلی است که فرد در هنگام پر کردم فرم های ثبت نام وارد می کند.

هزینه اخذ ویزای کانادا

اخذ ویزای کانادا شامل یک سری هزینه های ثابت مربوط به ثبت درخواست و انگشت نگاری و .. است که در حال حاضر ۱۸۵ دلار کانادا برای هر نفر می باشد. موسسه های مختلف نیز براساس خدماتی که ارائه می دهند هزینه های جداگانه ای دریافت می کنند که بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار متغیر است.

پیگیری جواب ویزای کانادا

برای پیگیری جواب ویزا کانادا شما باید به حساب کاربری خود در سایت رسمی سفارت کانادا لاگین کرده و پس از درج شماره پیگیری و تاریخ تولد (میلادی) به راحتی از آخرین آپدیت‌ پرونده خود مطلع شوید.

پیگیری جواب ویزا کانادا در در روش مراجعه حضوری کمی دشوارتر است و عموماً مشکلاتی را برای متقاضیان ایجاد می‌کند.

در این روش، ایمیلی که متقاضی در هنگام مراجعه به دفاتر بیومتریک و تکمیل فرم‌های مربوطه درج می‌کند، پل ارتباطی وی با سفارت خواهد بود. در بسیاری از مواقع متقاضیان دیرتر از موعد متوجه ایمیل ارسالی از سوی سفارت می‌شوند و یا پیام ارسالی به فولدر Spam رفته و درخواست کننده ویزا کانادا اصلاً متوجه ایمیل دریافتی نمی‌شود.

بر همین اساس، بهتر است از همان ابتدا تا زمان پیگیری نتیجه ویزای کانادا، تمامی امور خود را به صورت آنلاین انجام داده و پیگیری نمایید.

شما می‌توانید در صورت تمایل انجام صفر تا صد خدمات ویزای کانادا، از تکمیل و آماده‌سازی مدارک گرفته تا اپلای و پیکاپ ویزا را آژانس مسافرتی نامدار سفر پارس سپرده و با خیالی راحت امور سفر و یا مهاجرت خود را پیگیری نمایید.

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا برای هر روش متفاوت است؛ اما سؤالی که همواره ذهن متقاضیان مهاجرت را به خود درگیر کرده این است: برای رفتن به کانادا چه مدارکی لازم است؟ این سؤال را باید به دو بخش تقسیم کرد: مدارک کلی و عمومی و مدارک خاص هر روش.
مدارک زیر جزو مواردی هستند که با هر روشی که بخواهید به کانادا مهاجرت کنید، باید آن‌ها را آماده کرده باشید:

• اصل و کپی پاسپورت معتبر و مدت‌دار
• گواهی عدم سوءپیشینه
• اصل و کپی مدارک شخصی (شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت (برای آقایان))
• مدارک معتبر سوابق کاری و سابقه بیمه
• نامه تمکن مالی معتبر صادره از بانک
• مدرک معتبر و مدت‌دار زبان انگلیسی یا فرانسوی (CELPIP, IELTS, TEF, TOEFL)
• عکس دیجیتالی
• گواهی ازدواج (در صورت وجود)
• نتایج معاینه پزشکی
• مدارک تحصیلی (مانند ریزنمرات یا مدرک تحصیلی)

اگر به فکر مهاجرت یا سفر به کانادا هستید، از همین حالا به دنبال آماده کردن این مدارک باشید. چراکه مدارک به این موارد ختم نمی‌شود. بسته به نوع روش مهاجرتی‌تان، احتمالاً مدارک زیر را هم احتیاج خواهید داشت:

• نامه پذیرش دانشگاه (برای مهاجرت تحصیلی)
• مدارک دال بر وابستگی به کشور مبدأ (برای روش‌های مهاجرت موقت)
• دعوت‌نامه استانی کانادا (برای مهاجرت استانی)
• نامه جاب آفر یا دعوت‌نامه شغلی (برای مهاجرت کاری)
• مدرک داشتن حامی یا خانواده درجه یک در کانادا (برای مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ)
• طرح تجاری یا بیزینس‌پلن (برای روش‌های استارتاپ و کارآفرینی)
بدیهی است که بیشتر این مدارک باید ترجمه و تأیید شوند. همچنین امکان دارد که در روند مهاجرتتان، مدارک دیگری هم از شما درخواست کنند. برای مثال تکمیل یکسری فرم و ارائه رسید پرداخت هزینه‌های دولتی هم جزو همین مدارک است.

وقت سفارت کانادا

نکته‌ای که در این بخش حائز اهمیت است، اینست که برای دریافت وقت سفارت کانادا و انگشت‌نگاری، باید به کشور دیگری مراجعه نمائید که بهترین گزینه درحال حاضر، کشور ترکیه می‌باشد. اگر از طریق یک آژانس مسافرتی برای اخذ ویزا اقدام می‌کنید، ممکن است کشور مقصد برای وقت سفارت کانادا، متفاوت باشد؛ برخی از آژانس‌ها، وقت سفارت را در کشورهای ارمنستان، امارات، گرجستان و غیره می‌گیرند. هزینه اقامت و سفر به این کشورها در اغلب مواقع به عهده متقاضی می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر به صفحه وقت سفارت کانادا، مراجعه نمائید.

محل انگشت‌نگاری برای اخذ ویزای کانادا

آدرس دفاتر انگشت نگاری VFS کانادا:

برای اخذ وقت سفارت کانادا در دبی باید به آدرس زیر مراجعه کنید:

Canada Visa Application Centre Wafi Mall, 3rd Floor, Falcon, Phase 2 Umm Hurair 2 – Dubai – UAE

برای اخذ وقت سفارت کانادا در ابوظبی باید به آدرس زیر مراجعه کنید:

Canada Visa Application Centre VFS (GCC) LLC, Level B2 (Lower Ground), The Mall, World Trade Centre, Khalifa Bin Zayed The 1st Street (Airport Road), Abu Dhabi, UAE

برای اخذ وقت سفارت کانادا در استانبول باید به آدرس زیر مراجعه کنید:

Haciahmet Mah. Kurtulus Deresi Cad. No:29 Beyoglu-Istanbul 34440

برای اخذ وقت سفارت کانادا در آنکارا باید به آدرس زیر مراجعه کنید.

Ankara Address Canada Visa Application Centre İşçi Blokları Mh. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:57/A Çankaya/ Ankara 06530 – Regnum Sky Tower

ویزای کانادا

سایت رسمی سفارت کانادا

برای درخواست ویزای کانادا باید از طریق سایت این کشور Canada.Ca و به صورت آنلاین ثبت درخواست نمایید. فقط کافیست وارد سایت شده حساب کاربری بسازید فرم های مربوطه را پر و تکمیل کنید و هزینه های درخواست شده را پرداخت نمایید.

مدت زمان صدور ویزای کانادا

به طور معمول شروع مدت زمان جوابدهی که به شما اعلام می‌شود و این پروسه پس از انگشت نگاری می‌باشد مدت زمان صدور ویزا بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا حداکثر ۱۲۱روز کاری است. البته این عدد تقریبی است و واقعیت این است. از انجایی که متقاضیان هر پرونده شرایط مختلفی دارند، مدت زمان بررسی پرونده آنها نیز متفاوت است. نوع شغل متقاضی، هدف از سفر به کانادا، سن متقاضی و…، از جمله مهم‌ترین عواملی هستند که بر روی زمان بررسی پرونده شما تاثیر می‌گذارند.

ریجکت شدن ویزای کانادا

رد شدن درخواست ویزا یا اصطلاحاً ریجکت ویزای کانادا، کابوس هر مسافر، دانشجو و یا بیزینس‌‌منی است که برای آینده خود برنامه‌ها ریخته و رویاپردازی‌های زیادی کرده‌است. موضوعی که تمام پرداخت‌های مالی، زمان و انرژی شما را هدر می‌دهد.

به طور کلی چند عامل کلیشه‌ای همواره در رد شدن درخواست ویزا کانادا نقش دارند. عواملی که موجب تردید افسر مهاجرت در خصوص انگیزه متقاضی از سفر به کانادا و یا بازگشت وی پس از پایان مهلت ویزا کانادا می‌شوند. مهمترین این عوامل شامل موارد زیر می‌شوند:

تردید آفیسر سفارت درخصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدا، پس از پایان مهلت ویزا
تردید درباره انگیزه و دلایل سفر به کانادا
ضعیف بودن سابقه سفرهای خارجی متقاضی (به‌ ویژه سفر به کشورهای حوزه شنگن)
کافی نبودن مدارک مالی و تمکن مالی متقاضی در کشور مبدا
ناقص بودن سایر مدارک ویزای کانادا که می‌تواند شامل ترجمه مدارک تحصیلی، سوابق کاری، برنامه سفر، انگیزه‌نامه و غیره باشد
پیوند‌های خانوادگی ضعیف متقاضی در کشور مبدا

اعتراض به ریجکت ویزای کانادا

پس از ریجکت ویزای کانادا، امیدتان به زندگی را از دست ندهید! اعتراض به ریجکت ویزای کانادا، فرصتی است که افسران ویزای کانادا برای امتحان کردن مجدد شانس‌تان برای شما در نظر گرفته‌اند.